Uvodna stran

Novost - Veteranska liga pod okriljem DMN Lenart

Spoštovani uporabniki spletne strani,

V preteklih dneh je prišlo do prijateljskega dogovora o novem sodelovanju z veteransko ligo Slovenske gorice, katero letos organizira ekipa iz Lormanja, ki skrbi ločeno organizacijsko in finančno za veteransko ligo, DMN Lenart pa skrbi za pripravo razporeda in objavo rezultatov, ter da sta obe ligi objavljeni in dostopni na tej spletni strani za vse ljubitelje malega nogometa. V veteranski ligi tekmuje 10 ekip in v kateri nastopajo igralci starejši od 35 let, ki so v preteklosti po večini tudi že tekmovali pod okriljem DMN Lenart v času prejšnjega vodstva, ko je Lenarška liga v najboljših časih štela tri lige A, B in C ligo in zavidljivih 36 ekip.Po spletu okoliščin je v preteklih letih upadlo zanimanje za mali nogomet, hkrati pa so se vzporedno organizirale tudi druge lige v malem nogometu, kot tudi veteranska liga Slovenske gorice in tako je pred tremi leti pred prevzemom vodstva bilo pod okriljem DMN Lenart le še 12 ekip. Od takrat pa do danes smo počasi in z novimi idejami uspeli zagotoviti kakovostno in stabilno ligo, kar se pozna po povečanem zanimanju ekip in preteklem dogovoru o sodelovanju z veteransko ligo.

Na tej spletni strani bodo tako od danes naprej na voljo vse informacije v zvezi potekom nogometnega dogajanja v medobčinski futsal ligi Lenart in veteranski ligi Slovenske gorice. pozitivna lastnost, da bosta ligi združeni pod okriljem DMN lenarta je tudi ta, da se bodo sedaj lahko prilagodili razporedi tekmovanja in nebo prišlo do navzkrižnega tekmovanja, kot se je to zgodilo v preteklih sezonah, hkrati pa bodo tukaj dostopni vsi podatki, katere bodo ekipe potrebovale.

Programer naše spletne strani je že dopolnil orodno vrstico z veteransko ligo, kjer lahko zasledite tudi že objavljen razpored temovanja za prihajajoči jesenski del, ki ga je včeraj pripravil Rok Rojko in bo skrbel v prihajajoči sezoni za objavo rezultatov in lestvice za obe ligi.

Lep športen pozdrav,