Uvodna stran

V jesenskem delu le še trije krogi

Pred nami so še le trije krogi, ki nas ločijo do premora pred nadaljevanjem v spomladanskem delu, kjer se bo liga razdelila v dva dela in sicer prvih 7 uvrščenih ekip v 1. MFL Ligo in ekipe uvrščene od 8-15.mesta se bodo pomerile v 2. MFL, kot smo ta sistem uvedli v lanski sezoni in so ga ekipe sprejele za pozitivnega.

RAZPORED TEKMOVANJA ZA 13. krog

DMN 12.1

Liga iz leta v leto postaja vedno bolj kvalitetna in močnejša, kar je opaziti in dokazujejo rezultati in lestvica iz katere je razvidno, da si ekipe sledijo z minimalnimi točkovnimi razlikami. Zato so v prvi vrsti zaslužne ekipe in njihovi vodji, trenerji ki skrbijo za ekipe.

Največji dosežek v letošnji sezoni pa je nedvomno to da napram prejšnjim sezonam do tega 13. kroga ni bilo še niti enega neupravičenega izostanka nobene ekipe, saj je navsezadnje namen lige, da se tekme igrajo. Sodniška organizacija MDNS Maribor se trudi da imamo zagotovljeno kvalitetno sojenje, hkrati pa uvajajo nove mlade sodnike, ki sodijo v paru in jih je bilo največkrat opaziti v ŠD Benedikt. Ker za uvedbo novih sodnikov ekipe niso oškodovane z dodatnim plačilom PROSIM vse za razumevanje, da se tej gesti MDNS Maribor primerno odzovemo vse sodelujoče ekipe in igralci, če se kdaj zgodi kakšna napaka v sojenju in da znamo to tolerirati v duhu Fair-Playa.

D 12

Veliko užitkov v rekreativnem igranju nogometa še naprej...