Uvodna stran

Obvestilo ekipam in vodjem

Da osvežimo znanje...

NEUPRAVIČEN IZOSTANEK EKIP

V primeru neopravičenega izostanka prejme ekipa -1 točko pri točkovanju na lestvici ter odbitek 20€ od plačane kotizacije za resnost (35€). Za drugi neupravičen izostanek prejme ekipa –2 točki na lestvici (ter odbitek 15€). Pri tretjem neupravičen izostanku sledi kazen le z odvzemom -3 točk. Ekipa je po treh neupravičenih izostankih praviloma izključena iz tekmovanja, vendar pa ima v skladu s pravilnikom možnost pisno zaprositi na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. v roku 48 ur za dodatno zadnjo možnost, vendar z ustrezno obrazložitvijo. Na podlagi prejetega dokumenta UO DMN Lenart odobri ali zavrne prošnjo in pisno obvesti vodjo ekipe. ( V skladu s Futsal pravilnikom se vse neodigrane tekme registrirajo 0:5)

NALOGE ORGANIZATORJA

Organizator posameznega kola tekmovanja je dolžan poskrbeti za:

- POSKRBETI ZA PRIPRAVO IN IZPRAVNOST IGRIŠČA (USTREZNE MREŽE NA GOLIH)

- SEMAFOR ZA AKUMULIRANE PREKRŠKE

- 2 NEODBOJNI ŽOGI VELIKOSTI 4

- ZAGOTOVITEV REDITELJA IN DELEGATA

Opomba sklep št.1

Mreže na golih morajo biti urejene tako, da služijo svojemu namenu. V primeru, da mreže niso v dovolj dobrem stanju, se tekma ne more odigrat. O ustreznosti odloča sodnik!

Sklep št.2 V primeru, da se tekma odigra kljub temu, da so mreže poškodovane in pred tekmo ekipa ali predstavnik ekipe ni zahteval, da se mreže uredijo primerno svojemu namenu ter med tekmo pade morebiti neregularen zadetek, ki povzroči spor na igrišču zaradi sodniške odločitve -  pritožba ekipe več ni mogoča!

PRESTAVITEV TEKME

Ekipa mora vsaj 6 dni (oz. najkasneje v ponedeljek do 20.ure) pred tekmo zaprositi za prestavitev tekme. Pogoj za odobritev prestavljene tekme je, da si mora ekipa predhodno pridobiti soglasje nasprotne ekipe v nasprotnem primeru prestavljanje tekme ni mogoče. Strošek prestavljene tekme znaša 35€. Sojenje 25€ + 10€ Delegat (DMN Lenart) in je strošek ekipe, ki je prestavila tekmo. Prav tako je potrebno poravnati strošek za eno uro najema športne dvorane za odpadlo tekmo.

OPOMBA: V primeru izrednih vremenskih razmer (močno deževje, nevihta, sneg) bomo najkasneje eno uro pred prvo tekmo tistega igralnega dne izdali obvestilo o morebitnem preklicu lige za tisti igralni dan in sicer obvestilo bo vidno na uvodni strani spletne strani www.dmnlenart.si. V primeru, da na igralni dan rahlo dežuje se liga odigra nemoteno.