Uvodna stran

Uvod v sezono 2018/2019 - 15 ekip

Spoštovani,

V četrtek 6. septembra  je potekal v Gostilni 29 sestanek, ki je bil namenjen vsem vodjem ekip za novo prihajajočo sezono 2018/2019. Glede na preteklo sezono je prenehala z delovanjem ekipa Orfej, na novo pa se je prijavila ekipa KMN Sv. Trojica mladi.

Pričetek sezone bo v petek 14.septembra. in bo trajala vse do sredine decembra, ko bo nastopil premor in bo zaključen jesenski del tekmovanja. Liga se bo odigrala prvih 7-8. krogov na zunanjem igrišču, nato pa se selimo v športne dvorane.

Predstavniki ekip na sestanku so bili enotnega mnenja, da se sistem in način tekmovanja ne spreminjata in da ostane enak, kot je bil v večini izglasovan, glede na lanski anketni vprašalnik. 

Liga se torej začne v jesenkem delu odigravati kot enokrožni sistem vsak z vsakim in se nato v spomladanski del razdeli v dve ligi in sicer ekipe uvrščene po jesenskem delu od 1. - 7. mesta v 1.MFL ligo in ekipe uvrščene od 8. - 15 mesta v 2. MFL ligo, kjer se v spomladanskem delu odigra posamična liga po dvokrožnem sistemu.

Glede na razpis za ligo, kjer so bile predvidene nagrade za prvih 5 uvrščenih ekip bomo zagotovili nagrade tudi za prve 3 ekipe 2. MFL Lenart, kot tudi strelca in vratarja ter fair-play ekipo v sklopu razpoložljivih sredstev.

Sestanek je trajal eno uro in je bil zaključen ob 20. uri.

REGISTRACIJE (nove registracije in prestopi) bodo potekali v ponedeljek 10.9.2018 ob 20. uri v gostilni 29. Izjemoma bo dovoljena registracija po predhodni najavi pri Denisu Holc do srede v kolikor bi katera ekipa imela težavo z pridobivanjem izkaznic, slik,..

Razpored tekmovanja bo objavljen tekom današnjega dne oz. najkasneje v nedeljo.