Uvodna stran

KMN Vitomarci - prvak zimske lige 2020

V soboto 15.2.2020 se je zaključila zimska liga pod okriljem DMN Lenart, katera se je odigrala v štirih terminih v športni dvorani Lenart, kjer je bilo prijavljenih 14 ekip in je bilo skupaj odigranih 50 tekem. Na finalnem turnirju smo bili priča izenačenim tekmam, kjer so se tekme lomile velikokrat v zadnji minuti. 

V prvih treh terminih se je zimska liga odigrala v dveh ločenih skupinah, kjer je bilo v vsaki skupini po 7 ekip. V play-off tekmovanje so se nato uvrstile le najboljše štiri ekipe iz posamezne skupine, kjer so se nato navzkrišno pomerile med seboj. Liga je bila tudi v letošnjem letu zelo izenačena in nepredvidljiva, kar so potrjevali pravi derbiji. Kot organizatorja tekmovanja nas izredno veseli, da je bila zimska liga odigrana v športnem duhu, kjer je na koncu zmagal nogomet. Želeli bi povdariti da se kot organizator tekmovanja zimske lige že vrsto let trudimo delovati v prid kvalitetnega rekreativnega nogometa in da društvo tudi deluje v tej smeri. Zato želimo za konec predstaviti tudi finančno poslovanje na zimski ligi.

PRIHODKI:14ekip x 100€ prijavnina =1400€

ODHODKI: 287€ Najem Športne dvorane, 80€ upravnik ŠD, 10€ čistilka, 400€ sojenje, 110€ delegat, 82€ Pokali + napisne ploščice, 308€ Nagrade (žoge, vrednostni darilni boni Golgeter, pic. Agata,penine), 50€ igralna žoga...kar znaša skupaj 1327€ odhodkov.

Razlika med prihodki in odhodki je + 73€.

Rezultati na 4. igralnem dnevu so bili sledeči:

rezul zl

Zmagovalec je bil na koncu odločen po kazenskih strelih saj se je finalna tekma po rednem delu končala z neodločenim izidom 4:4:

Končna razvrstitev ekip je bila sledeča

1. mesto: KMN VITOMARCI

vitom 1

2. mesto: M-Trgovina Lormanje

lorm 2

3. mesto: ŠD Selce

selc 3

4. mesto: KMN Gost. pri Antonu

cerk 4

V imenu organizatorja se zahvaljujemo vsem ekipam za sodelovanje, zmagovalcem pa iskreno čestitamo.