Uvodna stran

Zaključni del tekmovanja sezona 2018/2019

Pozdravljeni,

Ta vikend se zaključi tekmovalni del 1. in 2. Medobčinske futsal lige Lenart, kjer je tekmovalo 15 ekip. Skupno je bilo odigranih 168 tekem v 26 krogih tekmovalnega dela od septembra 2018 do junija 2019. Danes se bo tako opravila podelitev nagrad za 2. ligo po končanih tekmah na igrišču v Jurovskem dolu, jutri pa se zaključi liga in opravi podelitev nagrad na Sv. Ani pod organizacijo zaključnega dela ekipe ŠD Velka, katera bo poskrbela tudi za pogostitev ekip.

podelčitev

Letos se lahko pohvalimo, da smo za nagradni sklad porabili 1400€ + zagotovili brezplačno prijavnino 1. uvrščeno ekipo v 1. MFL za prihajajočo sezono. Skupno bo nagrajenih 10 ekip + 2x naj strelec in naj vratar.

A1

 

Zahvalo izrekamo tudi Tomažu Marku iz podjetja A1 Lenart za pomoč pri donaciji nagrad in za korektno sodelovanje. Zahvala tudi Sodniški organizaciji MDNS Maribor  ter Admirju Zahovič za odlično sodelovanje in skrb za delegiranje. Za najmanj vidna, vendar z največ vloženega truda v ozadnju in premalo cenjenem delu pa se javno ZAHVALJUJEM Denisu Holcu za vodenje lige in Srečku Brumen za odlično opravljeno delo. Brez takšne ekipe bi bilo vse veliko težje. Zato gre velika zasluga vsem sodelujočim v ozadju za odlično opravljeno delo in vaš prosti čas in prispevek na področju športa in rekreacije, kjer se skupaj trudimo, da rekreativna liga uspešno deluje na področju Slovenskih goric že vrsto let.

Lep športni pozdrav,

Uroš Škrlec, predsednik DMN Lenart