Uvodna stran

Sezona 2020/2021 z novim predsednikom

Danes v četrtek 10.9.2020 je v prostorih gostilne 29 potekal sestanjek z vodji ekip za novo prihajajočo sezono v katero se je prijavilo 13 ekip.

Sest2020

Na sestanku smo obravnavali naslednjo vsebino:

Točka 1: Nove registracije igralcev in preregistracije: Vse ekipe morajo oddati sliko in podatke o igralcu ali registracijski kartonček v zaprti kuverti v Gostilni 29 najkasneje do ponedeljka 14.9.2020 do 15. ure! Cena preregistarcije 2€, cena nove registracije 4€

Točka 2:Pričetek lige: V nedeljo 20.9.2020 v dopoldanskem času, nato sledijo trije zaporedni krogi petek in nedelja, da bomo zaključili z ligo v sredini meseca novembra, ker zaradi trenutnih razmer in zakonodaje najverjetneje ne bomo mogli lige odigrati v športni dvorani.

Točka 3:Sistem igranja lige: Liga se bo oddigrala po dvokrožnem sistemu po vnaprej pripravljenem razporedu.

Točka 4: Cena sojenje: sprememba sodniške takse se poveča in znaša po novem 20€ na tekmo. 

Po obravnavi točk iz dnevnega reda sem seznanil vse prisotne, da sem v društvu DMN Lenart vključen od leta 2013, ko se je izvedla reorganizacija lige in sem postal kasneje leta 2015 tudi predsednik društva malega nogometa Lenart. Po 5ih letih vodenja zaradi službenih obveznosti ne zmorem tega dela opravljati več dovolj kvalittetno in zavzeto zaradi pomanjkanja časa in se mi zdi pošteno do ostalih, da to mesto predam Klemnu Anžel, kateri je bil tudi danes uradno izglasovan z 14 glasovi ZA in 0 glasovi PROTI.

Na tem mestu se želim zahvaliti vsem članom in ekipam, kot tudi vsem ostalim s katerimi sem v preteklih letih sodeloval na področju športnega udejstvovanja naše medobčinske futsal lige Lenart. Hvala vsem za korekten in prijateljski odnos. Trudil sem se po svojih najboljših močeh in vedno strmel k cilju, da igramo kvaliteten nogomet v naši ligi ter da vse poteka v dugu Fair-Playa.

Po končanem rednem delu sestanka se nam je pridružil še g. Admir Zahovič iz sodniške organizacije in je predstavil in obrazložil spremembe na področju sojenja - nova pravila.

Z sestankom smo zaključili ob 21. uri.