Uvodna stran

SODELOVANJE Z GO4GOAL

Go4Goal

Danes vam predstavljamo revolucionaren izdelek, ki je vse bolj prisoten v svetu futsala in ga uporabljajo številni nogometaši, tako rekreativni kot profesionalni. Gre za slovensko inovacijo - protizdrsne nogavice GO4GOAL, ki igralcem zagotavljajo ne le udobje, temveč tudi dodatno stabilnost na igrišču. V DMN Lenart smo izjemno veseli, da je tako perspektivno podjetje iz našega področja pripravljeno sodelovati in biti del tudi naše zgodbe v 1. MFL Lenart.

Tu so trije razlogi, zakaj jih igralci uporabljajo:

Odličen oprijem: Protizdrsne nogavice GO4GOAL zagotavljajo izjemno stabilnost in oprijem na vseh vrstah podlag, kar igralcem omogoča hitre in natančne spremembe smeri ter izboljšuje njihovo agilnost na igrišču.

Večja varnost: GO4GOAL nogavice vsebujejo kompresijsko strukturo, kar zmanjšuje tveganje za poškodbe, kar je še posebej pomembno v hitrem in tekmovanju polnem futsalu. Z njimi se igralci počutijo varnejše, kar jim omogoča, da igrajo brez zadržkov in s polno zbranostjo na zmago.

Udobje in podpora: Te nogavice so izdelane iz certificiranih in visoko-kakovostnih materialov, ki zagotavljajo udobje in zračnost. Poleg tega nudijo tudi dodatno podporo stopalom in gležnjem, kar zmanjšuje utrujenost ter pomaga igralcem ohranjati energijo skozi celotno tekmo.

Več informacij o nogavicah lahko najdete na spletni strani www.go4goal.net, kjer lahko oddate tudi naročilo. Naši člani imajo ob tem še posebne ugodnosti.