Z GENERALNIM SPONZORJEM V SEZONO 2023/24

Z velikim ponosom lahko povemo, da smo uresničili enega največjih ciljev našega društva v zadnjem obdobju delovanja. Na tem mestu se zahvaljujemo podjetju Golgeter, ki je v našem delu prepoznalo trud in postalo generalni sponzor naših tekmovanj. 1. MFL Lenart bo tako od sedaj naprej 1. Golgeter liga Lenart.

GG WWW logo500x500 CROP

Želimo si, da bo sodelovanje za obe strani produktivno in se bo iz leta v leto nadgrajevalo. Za naše ekipe se bomo še naprej trudili zagotavljati najboljše možne pogoje. Prepričani smo, da nam bo tudi s pomočjo podjetja Golgeter to uspelo!

1. MFL LENART 2022/23

Kot popestritev med poletnim premorom, vam v grafiki ponujamo potek lanske sezone. Nazorno lahko vidite, kako so ekipe zbirale točke in se iz kroga v krog pomikale po lestvici navzgor ali navzdol.

Grafika je interaktivna, kar pomeni, da omogoča ustavljanje in natančen pregled za vsak krog posebej. kot zanimivost pa tudi filtriranje po občinah iz katerih prihajajo ekipe.

STATISTIKA SEZONE 2022/23

Mesec dni je že, odkar smo spustili zastor nad našo medobčinsko futsal ligo. Ker je bil v preteklosti vaš odziv na statistični pregled in zanimivosti sezone več kot odličen, smo se letos še malo bolj potrudili in razširili spodnje grafike. Upamo, da bomo s tem ponovno popestrili čas, ko nabiramo novih moči za prihodnjo sezono.

Statistika 1

Statistika 2

Statistika 3

Statistika 4

Statistika 5.1

Sezona je bila vsekakor zanimiva, pogosto suhoparne podatke pa smo vam poizkusili približati z nekaj preglednicami in grafi. Če ste z veseljem pregledali to objavo, smo s tem dosegli svoj cilj. Do sezone 2023/24 vam želimo vse dobro, pa tudi na športne aktivnosti ne pozabite!

Lep športen pozdrav!